«ابوالفضل اجليقشلاجوقي» افزود: زنجان با برخورداري از طبيعت متنوع، آثار تاريخي و فرهنگي فراوان و موقعيت جغرافيايي مناسب متاسفانه هنوز داراي جاذبههاي ناشناخته و کمتر شناخته شده براي گردشگران است.
وي خاطرنشان کرد: از مزاياي طرح گردشگري مجازي ميتوان به آشنا شدن با جاذبهها، ايجاد درآمد و انگيزه براي بخش خصوصي، علاقهمند شدن بازديدکنندگان مجازي پس از آشنايي با توانمنديها و جاذبههاي زنجان و اشتياق براي بازديد حضوري از جاذبههاي گردشگري زنجان اشاره کرد.
اين مقام مسوول در اداره کل ميراثفرهنگي استان زنجان با تاکيد بر اتمام ساخت نرمافزار سهبعدي بناي رختشويخانه زنجان در آيندهاي نه چندان دور، يادآور شد: تاکنون اقدامات در خور توجهي توسط اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان زنجان در اين حوزه صورت گرفته است.
اجلي قشلاجوقي از هزينه هنگفت ساخت برنامههاي سهبعدي اماکن تاريخي و گردشگري استان خبر داد و به ميراثآريا گفت: مجازي شدن تمامي اماکن تاريخي و گردشگري استان مستلزم اهتمام جدي مسوولان و نيز بودجه کافي است.
سرپرست معاونت گردشگري زنجان، گردشگري مجازي را تبليغي براي اماکن موجود در استان دانست و خاطرنشان کرد: اين اداره کل با رويکرد اطلاعرساني، تبليغ و معرفي آثار گردشگري، اقدام به برنامهريزي براي گسترش هر چه بيشتر پوشش گردشگري مجازي کرده است که اميدواريم در آيندهاي نزديک محقق شود.
/117
انتهای پیام/